lauantai 10. joulukuuta 2016

Miten kisat meni

Tuo vikisijä antoi luvan kirjoittaa tämän päivän kisoista aivan itse. Onneksi koska meillä on niin paljon näkemyseroja aiheesta. (juu totta on yritän väleihin kommentoida omalla näkökannallakin jotain. Neilikan vastauksista huolimatta yritin ratsastaa tamma vain jyräsi menemään 6-0.)


Sain siis mennä kaksi rataa, vaikka en olisi halunnut mennä pieniä tammoja syövään maneesiin... Suosittelen kaikkia varomaan tuollaista paikkaa... Huomenna kuulemma joku guru tulee kertomaan mitä nuo minit pyytävät minulta ja kuulemma, ettei maneesi ja hevostraileri syö minua. ( juu siis jo ennen verryttelyä keskustelimme mennäkkö maneesiin ja sama keskustelu käytiin kolme kertaa. Lopussa N juoksi kuin hauki rannasta sisään.)


Verryttelyssä kuski ei kertonut mitään joten menin normaalisti mukisematta kaikki esteet. (kaikista mentiin yli paikat oli aika mielenkiintoisia ja vauhti oli aika reipasta.)


Ensimmäisellä eli kuulemma 60-65 cm radalla menin reippaasti yli kaikesta. Hyppäsin suurimman osan ihan kunnon vauhdilla ja tarpeeksi isoilla hypyillä, mutta sarjalla taas kuski vinkui ja erehdyin kuunnella ja sit möngittiin aika hitaasti yli. Sain ruusukkeen, mutta jouduin talutettuna palkintojen jakoon... Tylsää. (mentiin tosiaan rata mielestäni turhan reippaasti enkä löytänyt harjoituksien touchia touhuun... Neilikka myös joutui korjailemaan mokiani vaikka en saanut apuja läpi kuin sarjalla.)


Esteet nousi ja sain hypätä toisen radan, vaikka kuski vinkui. Alkuradan sain mennä reippaasti ja korkealta ja kuski ei tehnyt huonoja päätöksiä. Taas kuskini ei koskaan opi sarjaa ratsastamaan huono tie ja vauhti ja kaikki niin minä en hypännyt en nyt mikään täys automaatti ole. Loppuun kunnialla ja ratsastajalta kehut. Luokassa saimme taas ruusukkeen. Ratsastaja voisi kyllä opetella olemaan vinkumatta ja auttaa minua töissäni. (En tehnyt huonoja ratkaisuja koska avut vaan ei menneet läpi. Neilikka hieman ilman lupia teki ratkaisuja. Kieltämättä uudenvuoden lupauksekseni lupaan opetella hyppäämään hiljaa. Opettelen myös ratsastamaan sarjoja. Ärsyttää kun aina sarja on se mikä epäonnistuu ja olen jopa vihainen itselleni kun en ikinä radalla onnistu noin yksinkertaisessa asiassa. Kaikki muut menee paitsi sarjat. Kirjoitan omalta osaltani valtavan tunnekuohun vallassa, koska SARJA...)


ps. Kuvia en näistä kisoista löytänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytän kommenttien valvontaa eli älä turhaa laita useaa samaa kommenttia.