lauantai 17. joulukuuta 2016

Luukku 17

Ajattelin kirjoitella postauksen elämäni hevosista kaikista en löytänyt kuvaa.


Ego:

Poni, joka pelätessäni esteitä vei kaikesta ja aina turvallisesti yli. Opetti herkkyyttä ratsastukseeni. Toimi eräänlaisena luottoratsunani. Vuoden 2016 syksyllä tämän äärettömän kauniin ja ihanan tammaan oli aika laukata vihreämmille niityille. 

Nigeria:

Hevonen, jolla on yksi suurimmista paikoista sydämessäni. Tämä tamma pelätessäni ratsastusta kevyesti, sekä erittäin hellästi kantoi minut selässään vaikka itseäni pelotti suunnattomasti. Hänen kanssaan ylitin ensimmäisen maapuomin erään todella jännittävän estevalmennuksen jälkeen. Nikke myös tuki minua tuona raskaana kesänä, kun jouduin hyvästelemään entisen ylläpitohevosemme sen muuttaessa, sekä kesänä kun ravasimme kokeilemassa puoliverisiä ajatuksenani en halua suomenhevosta. Niken lämpimän turvan luokse pääsin aina ja se oli hetkittäin elämäni pelastus.

Black Line:


 Herra, joka antoi ja opetti paljon. Omistaa sydämestäni suuren osan. Läppä oli toisaalta ihana ja sympaattinen herrasmies, joka myös osasi olla hieman omalaatuinen. Herra oli ylläpidossa meillä noin kaksi vuotta, jonka aikana kävimme myös herran ensimmäisissä koulukilpailuissa. Läpän kanssa koimme monenlaista. Läppä oli tukena ja turvana, sekä osasi olla myös aika mielenkiintoinen. Läppää on todella hankala kuvata sanoin. Läppä on vain niin Läppä hevonen...<3 Herra vain ei ollut meille oikein sopiva ja lähtikin omistajansa kanssa kohti Viron leudompia talvia.

Mäki Neilikka:

Hevonen, joka saapui loppukesästä 2016 ihastuttamaan elämäämme. Neilikka on jo nyt opettanut ainakin itselleni todella paljon hevosista, ratsastuksesta, sekä elämästä. Päivittäin myös opin uutta. Neilikan kanssa olemme ehtineet käydä monissa kisoissa, sekä muutenkin kokeneet mukavia asioita. Neilikka omalla ihanuudellaan on pelastanut harmaatkin päivät. Hänen kanssaan on elämässämme polut täysin avoinna. Neilikka omaa myös suurimman paikan sydämessäni ensimmäisenä omana hevosenamme. 
Tässä oli pientä esittelyä elämäni hevosista. Mukaan olisi voinut lisätä vielä monia muita hevosia ja poneja. Esimerkiksi ensimmäisen kilparatsuni nf EL Iiron, jonka kanssa poikkeuksitta saimme kisoista (olin siis esteratsastaja) 2-14 kieltoa.









1 kommentti:

  1. Ihania hevosia, varsinkin Nikke. Se tamma on kyllä ihan täyttä kultaa. <3

    VastaaPoista

Käytän kommenttien valvontaa eli älä turhaa laita useaa samaa kommenttia.