sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Tarina

Olipa kerran kaksi tyttöä, jotka ovat sisaruksia. Liisa eli vanhempi sisaruksista on ujo, hiljainen, arka. Hän myös stressaai paljon ja ahdistuui äärettömän helposti. Lotta on rohkea, reipas avulias, sekä aina kaikessa mukana.

Liisa myös on äärimmäisen tunnollinen ja yrittää aina parhaansa. Lotta taas tekee asiat vain niin hyvin kuin on tarve. Koulussa Lotta tekee vain tarvittavan, mutta silti keskiarvo on 9,8. Liisa taas opiskelee niin paljon kuin ehtii, eikä tee muuta kuin opiskele ja välillä käy tallilla ja partiossa. Liisan keskiarvo on kutosen luokkaa… Lotasta ei ole paljoa kerrottavaa, mutta voisin Liisasta vähän kertoa. Hän on siis tällähetkellä lukiossa, samoin kuin siskonsa. Liisalle kaikki koulussa on vaikeaa.

Liisalla on siis lukihäiriö ja kaikki lukeminen on vaikeaa, esiintyminen ahdistaa suunnattomasti, ja esseiden palauttaminen on vaikeaa. Liisa on nyt neljättä vuotta lukiossa.

Liisalla on taustaa koulukiusaamisen puolelta, joten se tekee hänestä entistä aremman.

Liisan peruspäivä on arkena sellainen, että hän koulumatkalla opiskelee, koulussa opiskelee, jossain vaiheessa käy tallilla tai partiossa,ja jatkaa opiskelua. Joinain öinä kun on oikein paha olla hän opiskelee yölläkin.

Ettei Liisan elämä olisi liian helppoa niin hän vaatii itseltään mahdottomia suorituksia.

Liisalla on se ongelma kun hän vaatii itseltään niin palon ettei onnistu siinä hän ahdistuu eikä saa onnistumisia.

Tällä hetkellä Liisa on niin syvällä kuopassa ja kärsii monenlaisista sairauksista, ettei hän enää edes nää toivoa.


PS. jos joku ei ymmärtänyt niin olen Liisa ja tavoiteminäni olisi Lotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytän kommenttien valvontaa eli älä turhaa laita useaa samaa kommenttia.