keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Kuulumisia


Toisaalta tänä vuonna on tapahtunut ihan hirveästi kaikkea. Olemme esimerkiksi olleet muutamissa kisoissa ilman sijoituksia. Jälkimmäisissä Kangasalan kisoissa tamma oli jopa hieman laiska kun oli koko verryttelyn huudellut muille hevosille.

Tamman kanssa olemme viime viikkoihin asti valmentautuneet aktiivisesti ja kävimme jopa toisella tallilla reilun viikon treenilomalla. Neilikan tammamaiseen tapaan on ollut hetkiä, jolloin kaikki on ollut ihanaa, mutta huonoja hetkiäkin on sattunut matkan varrelle.

Tässä postauksessa avaan myös hieman, miksi kesätauko on venynyt näin pitkälle, ettekä ole kuulleet meistä.

Tämän kaiken takana on siis se kun opiskelin kesälomalla ja stressasin liikaa, jolloin sairastuin henkisesti. Olen alkanut ahdistua lähes kaikesta. Vielä en ole saanut diagnoosia mikä minua vaivaa. Emme siis Neilikan kanssa ole treenanneet muutamaan viikkoon vaan muut ovat ystävällisesti häntä hoivanneet. Olen myös kehittänyt itselleni taipumuksen panikoida erinäisistä asioista.

Koulusta olen nyt siis sairaslomalla ja keskityn vain toipumiseen.

Palataanpa Neilikkaan. Hän voi erittäin hyvin. Viimekerralla kengittäjä löysi sädemätää eli sitä nyt hoidellaan. Neilikka on myös vihdoin löytänyt kurveilleen sopivan ruokavalion. Hän on myös onneksi liikkunut erinäisten tahojen avulla erittäin hyvin. Täytyy muistaa kiittää kaikkia asianomaisia kun olette hoitaneet rakastani, vaikka olen poissa kuvioista. Neilikka on alkanut löytää itsestään myös työhevospuolen.

En vielä tiedä koska palaamme taas normaaliin arkeen, mutta nyt elämme vain päivä kerrallaan.

Jonain päivänä voin kirjoittaa tarkemmin tästä tilanteesta jos haluatte. Alkuun vastailen kyllä vain yksityisviesteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytän kommenttien valvontaa eli älä turhaa laita useaa samaa kommenttia.