keskiviikko 16. elokuuta 2017

Pelkoa ja onnistumisia

Viimeisen leirin jälkeen on tapahtunut monenlaisia asioita. Koulut ovat alkaneet ja Neilikan kanssa on ollut monenlaisia päiviä.

Koulun alkuun on mahtunut monenlaista stressiä. Onneksi eka jakso on todella helppo ja kevyt.

Noniin palataanpas takaisin päähevosen kuulumisiin. Neilikka on ollut todella vaihteleva. Alkuun Neilikka oli todella pehmeä ja mukava ratsastaa ainoastaan hieman tarttui oikean puolen kuolaimeen.

Viime viikon sunnuntaina oli tarkoitus lähteä maastoon Neilikan ja isäni kanssa, mutta se oli todella huono idea. Neilikka alkoi jo maneesille mennessä riehumaan ja kolahduksen kuultuaan alkoi pystyyn hyppiminen. Takaisin ylös päästyämme ratsastin kentällä ihan normaalisti ja hevonen oli ihan siedettävä.

Maasto episodin jälkeen Neilikka on ollut oikein mukava ratsastaa ja olemme jopa käyneet maastossa kävelemässä ongelmitta. Neilikan kanssa ollaan nyt tehty kaikenlaista aktiviteettia esimerkiksi hyppyjä, puomeja, perus koulua ja ilman satulaa köröttelyä.

Neilikka on myös oikein hyvin ottanut vastaan terapia ratsastus treenien alkeet. Sen kanssa on siis nyt lapset tehneet kaikenlaista aktiviteettia Neilikan selässä esimerkiksi menneet kaksi päällä ja tehneet maailman ympäri matkoja. Hyvin siis tuollakin saralla sujuu.

Tämän viikon keskiviikkona onneksi Teija tuli palauttamaan meidät ruotuun maasta käsittelyssä. Vierailusta saimme paljon vinkkejä Neilikan kanssa toimimiseen ja elämään muutenkin hevosten kanssa. Esimerkiksi saimme ohjeen kuunnella hevosta paremmin ja lisätä järjestelmällisyyttä elämäämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytän kommenttien valvontaa eli älä turhaa laita useaa samaa kommenttia.