perjantai 27. tammikuuta 2017

kuulumisia

Meillä on ollut monenlaista ohjelmaa lähiaikoina. Aloitetaan viime viikonlopusta.


Elmo Jankarin valmennuksessa olimme molempina päivinä. Ensimmäisen päivän verryttelyssä oli hieman protestointia ilmassa, mutta itse valmennus meni todella hyvin. Neilikka oli mukavan reipas tehdessämme voltti harjoitusta. Hieman oli jäykkyyttä ilmassa.
Sunnuntaina Neilikka oli hieman jopa laiska, enkä ollut ottanut apuvälineitä mukaan eilisen reippauden vuoksi. Väistöt ja voltit menivät ihan kivasti. Laukassa oli pakko Neilikankin aloittaa kiehuminen ja meille tulikin mielenkiintoisen tuntuisia askeleita väliin.


Maanantaina oli kävelytys.


Tiistaina oli estevalmennus, jossa pääsimme oikein mallikkaasti yli esteiden, jopa radalla. Oli kyllä kiva kokeilla uusintatietäkin Neilikan kanssa ja huomata sen olevan mahdollista tasapainossa ja kontrollissa.


Keskiviikkona Neilikalla oli etuosa todella kevyenä. Ratsastus vaihtui kentän ollessa huono kävelytykseen. Neilikka pomppi pystyyn ja teki kaiken näköistä korkeaa koulua.


Torstaina Neilikka liikkui kaksi kertaa. Aamulla talli kaverini ratsasti hieman kokeillen onko kaikki tammalla hyvin. Illalla hyppäsimme ratsastustunnilla kontrolli tehtäviä. Neilikka oli kummallakin kerralla oikein mainiosti.


Tänään on tarkoitus ratsastaa kunnolla sileällä. Viikonloppuna tallilta kaksi taitavaa ratsastajaa läpiratsastavat Neilikan ja no toisen kanssa on mahdollista Neilikan päästä maastoon.


Haluatteko viikon toisesta postauksesta kuulumispostauksen vai jatkanko tällä tavoin niin, että. Kuulumiset tulee erillisinä päivinä postauksinaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytän kommenttien valvontaa eli älä turhaa laita useaa samaa kommenttia.