maanantai 2. tammikuuta 2017

Erikoispostaus miten pakkaan ratsastusleirille?

Näillä näkymin tulee sitten kolme postausta leiristä. Anteeksi...
Nyt on aiheena miten ja mihin pakkaan omat ja Neilikan varusteet.


Omilleni otan kaksi kassia toisen todella ison omille "siviili" tavaroille, ja toisen ratsastus tavaroilleni. Yleensä pakkaan tavarat pienempiin muovipusseihin lajiteltuna. Minulla on siis noin 10 kasaa, joihin jaan tavarat.


Valmisteluihini kuuluu myös leiri päiväkirjan koristelu aina vuoden alussa. Siihen käytän noin viikon suunnitteluineen. Välillä saatan myös kirjoittaa etukäteen tietoa sinne esimerkiksi tavoitteet.


Pakkailun aikana siis kirjoitan yhden päätavoitteen, sekä noin kolme pienempää tavoitetta. Esimerkkinä vuoden 2011 tavoitteet, jotta tulee vertailua nykyiseen😂 1. Hyppään esteen, 2. Meen ilman satulaa, 3. Laukkaan paljon.
Tämän vuoden tavoitteet on vielä auki. Pitää kysellä ja miettiä vielä.


Oman hevosen kanssa olen vain kerran ollut leirillä eli kokemattomasti pakkaillaan. Viimeksi leirillä olin niin lähellä kotia, että ei tarvinnut miettiä hirveesti pakkailua ja pystyin aina soittamaan tuomaan tavaraa.


Neilikan kanssa minä tälläkin kertaa ajattelin pakata rehut ämpäreihin eli joka rehulle otan, joko ämpärit tai pussitan jokaiselle päivälle aamu ja iltaruoka pussit.


Neilikan varusteet ajattelin pakata ikea kasseja vastaaviin kasseihin. Neilikan pakkaamista pitää miettiä paljon vielä... Varaan myös runsaasti aikaa kopin ja kuljetuksen valmisteluun.


Neilikan treenejä kasvatan hieman aikaisemmin jo, mutta juuri ennen leiriä N saa vaan lähinnä vetreyttävää liikuntaa esimerkiksi maastoilua ja juoksutusta. Neilikka myös saa pesun ja varusteputsauksen ennen leirejä.


Kertokaapa onko teillä jotain vinkkejä tähän aiheeseen?











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytän kommenttien valvontaa eli älä turhaa laita useaa samaa kommenttia.