lauantai 29. heinäkuuta 2017

Kuolainrumbaa

Toivoitte postausta meidän tämän hetkisistä kuolaimista.

Yleissuitset.

Tällä hetkellä meillä on kokeilussa Happy mouth suora kumikuolain. Sillä on ratsastettu vasta kerran, mutta sen kanssa Neilikka toimi todella kivasti ja oli todella pehmeä edestä.

Toisissa yleissuitsissa on Sprengerin oliivikolmipala. Sitä käytän lähinnä itse ja silloin kun joku taitava ratsastaa Neilikalla. Sen kanssa Neilikka on vähän vahva edestä ja alkaa helposti ryöhäämään, mutta koska tuo Happy mouth on vasta kokeilussa niin pitää katsoa mihin kuolaimeen päädymme. Tämä on perus työskentelyssä oikein asiansa ajava perus kuolain.


Kokeilussa meillä oli Kupari rolleri. Se oli minun kanssa sileällä ihan ok kuolain, mutta isäni käsi ja kupari rolleri ei ollut oikein toimiva yhdistelmä. Esteillä myöskään jarrut ei oikein mennyt läpi. Totesimme, ettei tuo ollut meille sopiva kuolain.


Estesuitset.


Esteillä meillä on nyt ollut käytössä Sprengerin Sensogan kolmipala pessoa. Esteille tämä on tuonut ratkaisun ongelmaan, jossa Neilikka ryysäsi ja menimme lähes läpi esteistä ja kokeilussa olleella kuparirollerilla ei oikein esteillä toiminut jarrut, mutta tällä on Neilikka toiminut herkästi ja rennosti. Tässä kuolaimessa on mukana hieman vipuvaikutustakin.



Suitsina ihan perus aachen suitset ilman alaturpista.

Kanget.

Kangilla en ole itse oikeastaan ratsastanut, mutta sellaisetkin meiltä löytyy. Kankena on perus aika suora muistaakseni Sprengerin kanki. Bridong on perus kolmipalainen bridong.

Mitä kuolaimia teidän ratsuilta löytyy?
Onko jotain kommentoitavaa meidän kuolaimista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytän kommenttien valvontaa eli älä turhaa laita useaa samaa kommenttia.